heyy hooo!

Wednesday, 13 April 2011

three in one ! :]

assalamualaikum..
huh! sorry ya readers sbb ber-harihari aku tak meng-update blog ni.
i'm so sorryyyyyy..
*eceyh , mcm la ade yg bace blog aku. hee :]
tp , kepada yg membaca , THANK YOU SO MUCH!
big HUG & KISS 4 u! <3

di-sini , aku akn nyatakan kenapa aku tak meng-update blog :
- BUSY tahap gaban
- KERJA <3
- layan YOUTUBE & FB *sampai tak sempat nak update BLOG! =="
- malas
HAHAHA

oke , fyi ,banyak glerr kot criter yg aku nak share ngn korang.
1st : keluar jalanjalan n minum+makan dgn kawanTERSYANG <3
2nd : burfday n presentss !
3rd : pasal akak MARIA yg CUN!


1st STORY : keluar jalanjalan n minum+makan dgn kawanTERSAYANG<3

act , bende ni tak rancang ponnn. tetibe JIHA dtg k butik , then ajak aku kuar.
aku ape lagi ha.. FOLLOW je laaa :D
dah orang ajak kan? rezki jgn di-tolak , maut jgn di-cari.
pastu jiha cakap nak p jemput ela n ecah.
then , bla bla bla bla....
kitorang ke kopitiam pok wan.
* tak nak cakap banyak , korang klik kat SINI.
to korang : sorry , aku takde simpanan gambar. so , sila ke page kawan sy ye.
to ecah : soo sorryyy sbb curik kau punye entry.  penatpenat kau buat , then senangsenang je aku curik kan?
soryy sangat. tp takpe.. mesti kau punye traffic meningkat ! :]


2nd STORY : burfday & presentss!


tak nak cakap banyak.
tengok gambar pun faham kan ? :]


kek ni sepupu aku yg bg. BEST glerr ! kalau korang rase nak tempah , boleh klik pic di-atas ye  :]
abaikan gambar ini . *gedik! HAHA
ni my first present ya! from my parents. thank u so much! luv u lah! <3
 ini mr.frogiey. :] ni kawan aku yg kasi. kalau nak tahu kat mane dye beli, ask HER!
thanks ya sbb bg present ni! :] <3


3rd STORY : pasal akak MARIA yg CUN!


 mesti korang kenal kak maria kan? yg cun , hot , n gojessss tu. kan kan ?
oowhh. ade la satu malam tu. aku dah ngantuk , then , trase nak singgah kat blog kak maria.
mulemule buke , saje je nak bace entryentry yg lepas n usha gambargambar dye yg superbb tu.
pastu , ak TERjumpe video kak maria.
pastu , bla bla bla bla.....
layan punye layan , AKU BARU SEDAR JAM DAH PUKUL 3 PAGI!
ape ni Ada ? esok kau kerja kan????
daaahhh. aku dah menggelabah. tp , dalam duk menggelabah sbb dah lewat , sempat jugak aku tengok 2 3 video lagi. HAHA
yg aku nak cakap skrg ni :
kak maria , akak mmg superb!
akak CUN gilerr kot!
ahhh. ur english, perghhhh! mmg mcm omputihhhh!
i heart ur dressing , face , pics , and SEMUALAH !
KECUALI , akak punyer dato'. HAHA.
tu , akak punyer ! :)
erhh. kalau nak cakap SEMUA pasal kak maria , sampai esok pon tak habis oke. :]
sila lah singgah ye : MARIA ELENA IS GREEK HELEN


ni haaa kak maria yg cun!




~ THE END ~

13 comments:

awEEN said...

sedapnye kek tu..kalau la ade org tlong wat kan tuk saye..bahagianye hidup..hehehe

syuhada ibrahim said...

aween : hee:D stay kat mane? keke tu best gile!~ :D hee:D kalau nak tempah , klik kat pic tu ye.

FaEzAh AzWiN said...

eyza singgah + follow sniw ea .h0pe tuan bl0g hit lek . hehe .:D nice bl0g au .ske2 :)

abah's little girl said...

OMJAYY! i lovee kak Maria. HAHA ;p

syuhada ibrahim said...

faezah azwin : omg! nice ke? :D TQSM dear <3 nnti i follow u balik k :D dun worry.

ILI : OHHEEMMJAAAAAYYYY!

fadhdeela said...

jgn malas2 update blog erk :P

meh sini: Video: Model Jatuh Tergolek!!

sini jugak: Maharaja Lawak Minggu 3 - Sepahh!! Mmg Lawakks!

syuhada ibrahim said...

fadheela : hee :D tak sempat nak update! *alasan!

+akufobia+ said...

pehhpehhpehh.busy nya.ngaa.

syuhada ibrahim said...

aku fobia : busy KERJAA daaa :DD

. baby bear . said...

ada,,mu pown lama gop dop update blog...kata kat aku konon..haha..btw,, I <3 ACER ! haha

syuhada ibrahim said...

hahaha. aku RAJIN sangat. tu dop update hor :D
ahahhaa
wey. ko ape hal nak luvluv acer ni? beli acer jugok? :D

. baby bear . said...

haha...aku lagi rajin..dop ar,,sje..kan ada orang beli lappy baru..acer u..haha..bau kedai..

syuhada ibrahim said...

arrhh. sila jage mulot anda sebelum rumah anda berbumbungkan langit ye :DD
HAHA