heyy hooo!

Friday, 20 May 2011

semua dah dewasa .

Assalamualaikum.....

sorry ya buat saudarasaudari sbb tidak meng-update blog.
maaf kerana menyepi dalam jangka masa yang agak panjang.
tiada seorang pon blogger yang begitu suka dengan situasi sebegini.
okeh. FULLSTOP untuk mukaddimah.

gua nak bagitau , gua sihat. Alhamdulillah.
tp , gua agak kureng suka tarikhtarikh untuk hujung bulan ni.
kawankawan gua ramai yang akan sambung belajar.

jaga diri elokelok ya di tempat orang tuh :]
SILA RINDU AKU. *gedikgedik siket :]
and and , jaga set LK aku walaupun tak lengkap. hikhik ;)
kalau ade pape , text kamikami di sini ya.
kalau dah jumpe BF , terus call kami. HAHA

to HAIKAL
thanks sbb jadi penasihat gua yang TERBAIK.
thanks sbb support gua.
thanks sbb bg semangat kat gua untuk masuk form6.
diulang ya. FORM6. :]

to KAWANKAWAN dan SAHABAT.
  • sekolah rendah tok jiring
  • sekolah menengah kebangsaan lembah bidong
  • sekolah menengah teknik terengganu
  • budakbudak plkn etnobotani kump 1
  • friendlist dalam FB
  • buadakbudak forum kerjaya lepasan spm 2010
yang akan masuk manamana ipta , ipts , matrikulasi , form6 , dll :
sila jaga diri anda sebaik yang mungkin ya.
ingat , kau kat tempat orang.
bukan kat tempat kau.
sila jaga tingkah laku.
belajar elokelok. banggakan parents korang.
bagi parents korang menangis sbb gembira.
last. ingat aku oke? hikhik ;)
aku tak nak bg nasihat panjangpanjang sbb , mesti family , kawankawan , n bf / gf  korang dah bagi nasihat yg panjang giler. kan kan ?
satu lagi , aku nak korang sematkan dalam lubuk hati dan otak korang.
JANGAN PUTUS ASA.

susahsusah dahulu , senangsenang kemudian.
~ unknown

4 comments:

. Shina Gee . said...

ermm..agak terharu ar seposen...haha..aku dop lupa mu and the gang..mu pun jgn lupa aku..balik nanti kita hang out sama sama...hehee..mu pun jaga diri..study molep...

syuhada ibrahim said...

hikhik :]
jangan sedeyhsedeyh oke.
kalau rindu , call je.
insyaAllah aku angkat.
aku dok lupa mu okay. hee ;)
t8care. <3 u !

Syamimi Razali said...

opss ! ! skolah kite berjiran rupenye..
saye sesma. :))

aenoraisyikin said...

rinduuuuu adaaaaaaaaaaaaaa .... :)