heyy hooo!

Monday, 4 April 2011

macam macam *

hey folks ! :]
maaf kerana tidak meng-update blog.
banyak sangat cerita yg nak di-ceritakan. so keputusan yg terbaik adalah tidak berbicara di sini.
simpan di dalam hati dan perut masingmasing. itu lebih baik.
tp , sy tidak se-KEJAM yg di-sangka. hehe :D
last week , banyak event yg sy pergi. HAHA
event la sangaattt = = "

event 1 : ke public library.
HOT friends : husna , ili , rushda , shua .
date : 27 march

event 2 : ke giant .
HOT friends : ili n her mummy .
date : 01 april

event 3 : ke mcd .
HOT friends : ili , joe , aiman , amin .
date : 01 april

event : ke bandar KT
HOT friend : si MYVI putih
date : 2 april

event 4 : jalanjalan ke merata tempat :]
HOT friends : auni , ili , rushda .
date : 3 april

p/s : gambar2 akan di-upload-kan  lain kali ye!
sabar taw! :D

3 comments:

Syarafina Sabri said...

kuat cik ada g jalan .

abah's little girl said...

HARHARHAR, yang pasti nama aku sentiasa ada.
okayh, siapasiapa yang nak berjalan sila contact aku. =='
HARHAR. :DD

syuhada ibrahim said...

fina : ahah. dok kuat pon. kerek je ;D

ili : ergh. TERPAKSE ok? HAHAHAH